عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

پادشاه عربستان، ماهاتیر محمد را تهدید کرد

پادشاه عربستان، ماهاتیر محمد را تهدید کرد یک حساب کاربری عربی از فشار پادشاه عربستان بر نخست وزیر مالزی برای عدم برگزاری نشست کوالالامپور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حساب کاربری العهد الجدید در توئیتر فاش کرد که ملک سلمان پادشاه عربستان در خصوص عدم برگزاری نشست کوالالامپور به ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی فشار آورده است.

 

این حساب کاربری به خشم سران سعودی نسبت به برگزاری نشست کشورهای اسلامی در کوالالامپور اشاره کرد.

 

حساب کاربری «العهد الجدید» لبنان افزود: چرا و چگونه سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی به ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی فشار آورد تا برگزاری نشست کشورهای اسلامی را در کوالالامپور لغو کند و در تماس تلفنی بین پادشاه سعودی با نخست وزیر مالزی چه چیزهایی گذشت؟ نشست کشورهای اسلامی در مالزی با وجود نوپا بودن آن بن سلمان ولیعهد سعودی را به شدت آزرده خاطر کرد و او به شیوه‌های مختلف کوشید آن را به شکست بکشاند و مصرّانه از پدرش یعنی پادشاه سعودی خواست با ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی تلفنی گفتگو کند و او را تحت فشار قرار دهد و اگر زیر بار نرفت او را تهدید کند. تماس تلفنی بین پادشاه سعودی و نخست وزیر مالزی برقرار شد، اما ماهاتیر محمد زیر بار فشارهای سعودی نرفت و پادشاه عربستان در جواب او گفت: اگر این نشست را لغو نکنی تو را در فهرست تروریست قرار می‌دهیم.

 

در ابتدای تماس تلفنی بین پادشاه سعودی و ماهاتیر محمد قبل از اینکه بحث‌ها آن‌ها شدت بگیرد، ماهاتیر محمد به پادشاه سعودی اطمینان داد که این نشست از نقش آفرینی عربستان پا را فراتر نخواهد گذاشت، اما پادشاه سعودی با برگزاری هرگونه نشست سران خارج از چتر سازمان همکاری اسلامی مخالفت کرد. نخست وزیر مالزی هم با درخواست پادشاه سعودی مخالفت کرد و بر این موضوع اصرار و پافشاری کرد که این نشست زیر چتر مالزی باشد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار